28 Kasım 2010

Salata

Şans dediğin belki de sadece bir seçimdir.



Ölçüler tamamen göz kararı.

Biraz zencefille ve tuzla haşlanmış ve didiklenmiş ızgaralık tavuk eti, kendi halinde sotelenmiş mantar, bezelye, ceviz içi, taze soğan ve dereotu.




Sos: Tuz, yoğurt, az mayonez

Üzerine sızma ve kırmızı pul biber

8 yorum:

Mutfak Havlusu dedi ki...

üf üf nefis birşey:)
Betül abla ne yapmışsın böyle ah ah yapılmalı ve yenmeli.ellerine sağlık.selamlar..

Asiye dedi ki...

Ben bunu tadına baktım galiba :)) Hemen aşağıdaki tarifi almaya gidiyorum. Hiç uzaktan seyredilir mi elma aşkı :) O gün tatmamış olsaydım şu an melül melül bakıyor bulacaktım kendimi :)

SİBEL'İN TARİF DEFTERİ dedi ki...

Hmmm ben bu tadı hatırlıyorum:-)) özellikle zencefille haşlama kısmı kulağımda küpe :-)

nilay dedi ki...

Bu hafta izindeyim. Bol bol internette gezinip, kitap okuyup, mutfakta zaman geçireceğim. Tavuklu salayata bayılırım.
Ellerine sağlık.
Gönlünce bir hafta dilerim Betül'cüm

Hülya dedi ki...

Test edildi
onaylandı
not edildi....

Betül dedi ki...

Çoook teşekkür ederim.

Ayazma dedi ki...

Ne güzel bir salataydı bu yaa.. Çok sevmiştim. Ellerine sağlık dostum. Tavuğu zencefille haşlamak da iyi fikir bence. ;)

Tijen dedi ki...

Betül'cüğüm,
Rengarenk salatalara bayılıyorum ben de. Tavuk yemediğim için bu salatadan tadamam ama eminim çok lezzetli olmuştur. Zencefil deyince, ben de bugün yaptığım kurabiyeye taze zencefil rendeledim...

Google