16 Aralık 2009

Çorba

Bize ait olmayan defoları üstlenmekten ve hatta anlamaya bile çalışmaktan vazgeçsek daha mı rahat oluruz acaba?


Karnıbahar Çorbası



Bir buket karnıbahar, bir kaç dal dereotu ve bir adet patatesi tuz ilavesiyle haşladım ve ocaktan almadan biraz yoğurtla bir yumurta sarısını iyice çırpıp ekledim ve biraz daha kaynattıktan sonra blenderdan geçirip zeytinyağı ekledim.



6 yorum:

SICAK PAYLAŞIMLAR AYSEL dedi ki...

Kesinlikle Betülcüğüm kesinlikle...

Çorbanın görüntüsü çok güzel, dışarıda ince ince yağmur var, şimdi bir tabak olsa sıcacık içsem güzel olursu...Bende karnabahar püresi yapmayı düşünüyorum, bakalım ne zamana ?

Hülya dedi ki...

Çok acıktım şimdi bu çorba olsa ne güzel olurdu.
Bir kez karnabahar çorbası denemiştim,sütle sevmemiştim.
Yoğurt iyi fikir daha lezzetli olabilir.
Sevgiler

Hülya dedi ki...

Çok acıktım şimdi bu çorba olsa ne güzel olurdu.
Bir kez karnabahar çorbası denemiştim,sütle sevmemiştim.
Yoğurt iyi fikir daha lezzetli olabilir.
Sevgiler

nilay dedi ki...

Defoların yanında ekstra yükleri de yüklenmesek olur mu :(
Bu aralar çok yoruluyorum ama artık bir gün azalacağı umuduna da kapılmıyorum. :)

Ben hala bu çorbayı denemedim.
Ama mutlaka deneyeceğim. Ellerine sağlık, mis gibi olmuştur.

dusunenbalik dedi ki...

ayy ellerine sağlık çok doğal bir çorba olmuş denemek lazım ;)

Baharcicegi dedi ki...

tam kis corbasi olmus,grip icinde bomba etkisi yapar bu saglikli corba eline saglik canim

Google