19 Eylül 2008

Hırsızlık

Eklenti (26.9.2008) Bizim site bugün aşağıdaki linki kaldırmıştır.
Sevgili Taze Nanenin sayfasındaki uyarıyı okuyarak şu linke http://bizimsite.blogspot.com/2008/09/erite-yarm-kg-erite-az-tuzlu-suda.html baktığımda sayfamın neredeyse tümünü kopyalayıp yayımladığını gördüm, inanamadım. Ve söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. Utanır mı acaba diye düşünüyorum sadece.

17 yorum:

zey dedi ki...

ne kadar utanmazca ve terbiyesizce birseydir bu.yazacak ve yemek yapacak kabiliyetin yoksa blog yapma, blog yapacaksan bileginin hakkıyla yap...bence bunlara da bir ceza verilmeli, bir insanın evine girip malını calmaktan hicbir farkı yok.Allaha havale ediyorum.

ceyt dedi ki...

Betülcüğüm,görünce inan şaşırıp kaldım.tariflerini, o güzel yazılarını tamamen çalmış.bunlar nasıl bir insandır anlamıyorum.çok üzüldüm canım sıkıldı.geçmiş olsun canım.bunlara da ceza vermek lazım.hırsızlık yaparken nasıl rahat uyuyorlar acaba.
öpüyorum canım sevgiler...

Hülya dedi ki...

Betül'cüğüm,
Hiç canını sıkma...
Güzel olan taklit edilir...
Bu pek taklit sayılmasa da...
Şöyle hızla bir gözattım da başka blogları da kopyalamış.
Sevgiler

TAZE NANE dedi ki...

Betül tariflerimizi o sitede görünce çok şaşırdım. Bizden başka daha bir sürü kişinin tarifleride var. Hatta herkezin hemen hemen 10 dan fazla tarifini almış. Blogmanşete hemen yolladım. Sende yazmışsın, herkezin haberi olur umarım. Bu sitenin sahibi herkezden birşeyler çalıyor. İnanılır gibi değil.
Sevgilerimle TAZENANE

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Sevgili Betül çok ayıp gerçekten canım,emeğini çalmaları çok kötü.bu ara o kadar çok oldu ki nereye baksam bir hızrsızlık haberi.bunu önlemenin bir yolu .olmalı.sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

canımmmm bu site nasıl bir şey anlamadım..sadece reklam dan para kazanmak için herşey çalınıp alınmış benim de yazıları almışlar..yroum attım ama çalmaya vakit bulan adiler bakmazlar bile..yapabileceğimiz şey blogger a şikayet etmek bi de özellikle googldan arama yapıp gelenlerin o blogda yazzan hiç bişeyi tıklamamasını istemek...hırsızlığın dik alasını yapıp bi de zrytin yağı gibi üste çıkmıyorlarmı deli oluyorum..

egeli dedi ki...

BETÜL'CÜM GEÇMİŞ OLSUN.ÇOK AMA ÇOK SİNİR OLDUM İNAN,SAAT SABAHIN ALTISI VE HALA KİMİN YAZILARINI ÇALMIŞ DİYE SAYFA SAYFA DOLAŞIYORUM VE ÇALMIŞ OLDUDUĞU ARKADAŞLARI UYARIYORUM.ÜSTELİK DİKKAT EDERSENİZ MÜSTEHCEN YAZILARIDA VAR(REKLAMLARI BİLE)...SEVGİLER

Mutfak Havlusu dedi ki...

şu gördüklerim karşısında söyleyecek söz bulamıyorum ve bunun önüne geçebilecek gücte olmadığımızı bilmek sinir harbi yaşaamaktan başka birşey vermiyor..


çok yazık bir insan nasıl kendine bunu yapar çok yazık,burda sana yaptığını sorgulamıyorum bile çünkü kendine ettiği az buz değil ömrü boyunca bir leke gibi kalıcaktır bu emeğe saygısızlık!

Adsız dedi ki...

canım 2 konuda sobeledim seni..bloguma uğrarsan ...svinirim öptüm

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Sevgili Betül,

Hayretle izledim bu hırsızın yaptıklarını... Ne büyük terbiyesizlik, emeğe saygısızlık...

Utanmaz bunlar... Aslında hepimiz önlem almalıyız bu hırsızlara...

Sağ mouse yapınca kopyalamayı engelleyen bir kod var nasıl yapıldığını ve nasıl uygulandığını bilmiyorum ama öğrenip hepimiz uygulayalım bence...

Sizde hiç üzülmeyin zaten görüntülerde sitenin adı yazılı... O şahsa ait olmadığı açıkca ortada...

Sevgiler...

JFF Volvix dedi ki...

Bu millet şaşırmış valla. Hem hırsızlık yapıyosun hem de herkesin görebileceği bir ortamda bunları yeniden yayınlıyosun. Biz de salağız ya anlamıyoz:)))
Töbe töbeee..

Betüş ablacım sen bozma moralini

JFF Volvix dedi ki...

Yalnız Betül abla en sonki erişte de orda...
Çıldırmış heralde

hdidem95 dedi ki...

ayıp denen bişey var ve sanırım ar damarı çatlamış olmalıki utanmıyor kınıyorum sevgiler canım

durutarifler dedi ki...

Tüm blog orada . Gözlerime inanamdım. bu nasıl bir şeydir. Ne yapmak lazım. Bundan sonraki aşama nedir ?

durutarifler dedi ki...

Sadece arama motorunda engellemek ne kadar basit bir çözüm. Adam yada kadın her neyse sadece bir resim kopyalamamış ki komple bütün blogu oraya koymuş.
Sakın yazmaktan vazgeçme. Biz seni özleriz sonra.

Büşra dedi ki...

arama motorunda engellemek çare değil, hem ziyaretçinizi de kısıtlar. Aynı durum daha önce başıma geldi ve bir mail adresinden ulaşıp, blogumu tümüyle kaldırmalarını istedim. Ve kaldırıldı.
adres bekirbayat@gmail.com

kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

yok betülcüm yok utanmaz bunlar ben,mde geldi kaç kere başıma fark etmiyor onlarda çare çok
yüz hiç yokk

Google