18 Şubat 2008

İçim acıyor.....

İçim acıyor, hem de çok.
Yüzüm yine gülüyor, gülecek de. Yaşam yine kendi akışında ve benim de, sevdiklerimin de içinde olduğu şekliyle sürecek. Ne bunlar içimizin acımasına ne de içimizin acıması bunların sürmesine engel olacak. İnsan olduğumuz için, düşündüğümüz için, duygularımız olduğu için, aklımız ve kalbimiz başbaşa yaşadıkları için herşey bir arada, karışmadan ve kendi ağırlığıyla sürecek.
Sobelerimin birinde hayatın bana öğrettiklerinden üç şey sorulmuştu ve ben tek bir şey söylemiştim: “Hayatta herşeyin birden fazla yüzü olduğunu öğrendim” demiştim, bir tek şeyin tek yüzü olduğunu söylemeye kalbim, dilim, elim varmamıştı. Ama biliyordum, bir kez daha hatırlamama hiç gerek yoktu.
İçim gerçekten çok acıyor.

8 yorum:

Gönül dedi ki...

canımmmmmmmm betülümmmmmmmmm ben geldimmmm özledim seniiii hepinizi....teşekkür ederim okudum yorumunu sağolasın.ç..yokluğumda neler yapmışsın öylşeee hepside birbirirnden güzel görünüyor..ellerine sağlık çok öpüyorum sevgilerimle

Disalce dedi ki...

betülcüm hayırdır.....nolduda bu kadar üzüldün.....

zaman herşeyin ilacıdır..bunu unutma....

sıkıntın neyse hayırlısı ile kurtulursun inşallah.....

Adsız dedi ki...

Şimdi ben bu yazıyı okuyunca üzüldüm..Allah sıkıntıları,köötülükleri evimizden uzak tutsun,kaldıramayacağımız acıların altında kalmayalım.Sevgiler.Ben buradan sana bembeyaz sevinçler gönderiyorum.

NiNo dedi ki...

canim ne oldu neye uzuldun bu kadar :(

Mutfak Havlusu dedi ki...

Betül abla kelimelerinden hem hüzün hemde sanki esef akıyor..
sormuyorum umarım sen istediğin zamanda gene aynı ahenkle damıtırsın buralarda...

Feyza Fidan dedi ki...

Canım Betülümmm:(((
Keşke dilim dönsede birşeyler söyleyiversem ve bu ruh halin birdenbire değişiverse..Ne oldu bacım benim yaa :((((

EZGi :)) dedi ki...

betülcüm yazıya gercekten çok üzüldüm canım. eğer hayatında bir sıkıntın bir üzüntün varsa umarım en kısa zamanda halolur bu dönemde allahtan sana bol bol sabır diliyorum.canım sevgiler

Fulya dedi ki...

Kusura bakma arkadaşım bazen okurda görmez ya insan her halde ilk mesajımda öyle bir şey oldu.Senin bloguna her gün girip değişmediğini görünce bir yorum yazayım diye sitene girdim.Yorumlarda başın sağolsun yazınca yeniden yazıya döndüm ve hatamı anladım.Kusura bakma.

Google