11 Kasım 2007

Balık-ekmek

Eymir, öğrencilik yıllarımdan beri Ankara’da gitmeyi en çok sevdiğim yerlerden biridir. Bugün, başka pek çok hafta sonunda yaptığımız gibi Eymir’e gittik.

Balık-ekmek yemeğe. Orada 4 mevsim açık büfelerden birine, benim en çok sevdiğime. Az yağla pişirilmiş uskumru, yeşillikle.
Eymir, özellikle bu mevsimde çok sakin ve huzurludur.


Bırakayım fotoğraflarım anlatsın:







7 yorum:

NiNo dedi ki...

En son Eğmir gezimiz ders parkuru ile ilgiliydi :)inip birseyler yiyememistik ama seninle araba arkasında çok keyifli sohbet etmiştik.Umarım tekrarlayabiliriz.

ceyt dedi ki...

size afiyet olsun Betülcüm.fotoğraflara bayıldım.manzara muhteşem.ya tavşana ne demeli ne güzel bakıyor öyle boncuk boncuk.bu güzellikleri bizimle paylaştığın için çok sağol canım.
sevgiler

Tuba dedi ki...

Merhaba Betul, ziyaretine tesekkur ederim. Blogun hayirli, ugurlu olsun, nice yillara ersin. tariflerinin takipcisi olacagim. sevgilerimi gonderiyorum.

one ben bir sey dedi ki...

Sevgili Betül,
güzel blog ,nice güzel paylaşımlara
sevgilerimle
candan

Betül dedi ki...

selam canım
Ne güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.hımmm balık, temiz hava,anılara yolculuk üstelik doğa ile iç içe....sevgilerimi bıraktım

Betül İnce dedi ki...

Ben de sizlere teşekkür ederim.
Sevgilerimle.

DREAMER Elif GÜNEŞ dedi ki...

ne güzel fotoğraflar :)mantarlara özellikle bayıldım.Ankara'da doğal güzellikler açısından ne kadar zengin yerler varmış böyle .

selamlar,
Elif

Google